Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Bonaire
Telefoongids - Bonaire - Zoek personen op Bonaire en Curaçao Telefoongids (bonaireyp.com) voor telefoonnummers en adressen.
Bonaire Gouden Gids - Bonaire Gouden Gids (bonaireyp.com) Zoeken op categorie, trefwoord of zoeken op bedrijfsnaam Bonaire zoekopdrachten- autos, banken, bloemisten, hotels, verzekeringen, onroerend goed en meer.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Guatemala
Digital Guatemala Phone Book - Mensen en bedrijven opzoeken in Guatemala Telefoonboek (paginasamarillas.com).) Dit is een digitaal telefoonboek om namen van mensen of bedrijven te doorzoeken. Kijk door de telefoongids van Guatemala in Spaans only.
Guatemala Paginas Amarillas - Guatemala Gouden Gids (paginasamarillas.com.gt) Zoeken op bedrijfsnaam of -dienst. Topcategorieën - auto, banken, onderwijs, bloemisten, hotelsgids, onroerend goed en meer... Guatemala Paginas Amarillas is in het Engels en Spaans.

Europa

Telefoonboek Slowakije
Zlate Stranky People Gouden Gids - Zoek personen in het telefoonboek van Slowakije (ZlateStranky.sk) Zoeken op naam of telefoonnummer en locatie Zoek in Slowakije naar telefoonnummers van telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is in het Engels en Slowaaks.
Zlate Stranky Gouden Gids - Slowakije Gouden Gids (ZlateStranky.sk) Zoek op bedrijfsnaam, trefwoord of telefoonnummer en locatie. Zoek op categorieën, banken, autoverhuur, bloemisten, hotels , onroerend goed, reizen en meer. Gouden Gids is in het Engels en Slowaaks.

Afrika

Telefoonboek Swaziland
Swaziland Telephone Book - Zoek personen in het Swaziland-telefoonboek (sptc.co.sz) Zoeken op achternaam, voornaam Zoek in de telefoongids van Swaziland naar telefoonnummers en adressen.
Swaziland Pages Jaunes - Swaziland African Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land - Swaziland. Slechts enkele bedrijfsvermeldingen.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Bahrein
Batelco telefoongids - Vind personen of bedrijven met de telefoongids van Bahrein door Batelco (181.bh) Zoeken op naam van persoon of bedrijf invoeren in zoekvak Gouden Gids is in het Arabisch en Engels.
Bahrein Yellowpages - Vind een bedrijf in de Gouden Gids van Bahrein (yellowpages.bh). De site is in het Arabisch en Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Vanuatu
Vanuatu Telecom Gouden Gids - Eenvoudige online Gouden Gids om mensen te zoeken op naam of telefoonnummer (http://gptoweb.tvl.vu).Vanuatu vaste, mobiele en zakelijke nummers worden dagelijks bijgewerkt.
Vanuatu Gouden Gids - Officiële Gouden Gids voor Vanuatu (yellowpages.vu) Zoeken op bedrijfsnaam, categorie en eiland Vanuatu Telefoongids is ook beschikbaar.Zoeken naar openbare bestanden