Telefoonboek Wereld

Noord Amerika en het Caribisch gebied

Telefoonboek Anguilla
Anguilla Telefoongids - Zoeken naar personen in het Anguilla-telefoonboek op voornaam en achternaam. Kies het tabblad -Person.
Anguilla Pages - Online Gouden Gids (aaa-sxm.net) voor Anguilla, Sint Maarten, Sint Maarten en Sint-Barthelemy. Zoek een bedrijf op op naam of categorie. Gouden Gids is in het Frans en Engels.

Centraal- en Zuid-Amerika

Telefoonboek Guyana
GT & T Telefoongids - Zoek personen in het Guyana-telefoonboek (gtt.co.gy).Kies per map en selecteer witte paginas Zoek op naam, adres of telefoonnummer.
Guyana Gouden Gids - Guyana Gouden Gids (guyanayellowpages.gy). Zoek op bedrijfsnaam, type en locatie. Zoek hoofdcategorieën - Eten, Reizen, Amusement of blader door populaire categorieën.

Europa

Telefoonboek Nederland
Nederland Telefoongids - Zoek personen in Nederland Telefoonboek (detelefoongids.nl) Zoek op naam, adres, postcode of plaats Zoek in Nederland naar een telefoonnummer voor telefoonnummers en adressen. Gouden Gids is in het Engels en Nederlands.
Nederland Gouden Gids - Nederlandse Gouden Gids (detelefoongids.nl) Zoek op bedrijfsnaam, trefwoord of locatie.De map is in het Engels en Nederlands.

Afrika

Telefoonboek Djibouti
Djibouti Pages Jaunes - Zoek bedrijven in de Djibouti Gouden Gids (yellowpagesofafrica.com). Kies een categorie en selecteer het land, Djibouti.

Azië en het Midden-Oosten

Telefoonboek Bahrein
Batelco telefoongids - Vind personen of bedrijven met de telefoongids van Bahrein door Batelco (181.bh) Zoeken op naam van persoon of bedrijf invoeren in zoekvak Gouden Gids is in het Arabisch en Engels.
Bahrein Yellowpages - Vind een bedrijf in de Gouden Gids van Bahrein (yellowpages.bh). De site is in het Arabisch en Engels.

Australië en de Grote Oceaan

Telefoonboek Vanuatu
Vanuatu Telecom Gouden Gids - Eenvoudige online Gouden Gids om mensen te zoeken op naam of telefoonnummer (http://gptoweb.tvl.vu).Vanuatu vaste, mobiele en zakelijke nummers worden dagelijks bijgewerkt.
Vanuatu Gouden Gids - Officiële Gouden Gids voor Vanuatu (yellowpages.vu) Zoeken op bedrijfsnaam, categorie en eiland Vanuatu Telefoongids is ook beschikbaar.Zoeken naar openbare bestanden